Ulm: Myers će biti zatvoren

Klub Myers na Lautenbergu u Ulmu je zatvoren. Diskoteka ne radi na zadovoljavajući način.

Ulm Club Meyer`s räumt aus

„Myers“ je bio najpoznatiji klub u Ulmu dugi niz godina. Diskoteka na Lautenbergu, koju je osnovao tadašnji vlasnik Cafe 113 Paul Staffen, a kojom je upravljala kasnija šefica kluba Wiley Lisa Geiger. Thomas Heyne je tada od „Myersa“ stvorio plesni hram koji je bio popularan daleko izvan Ulma. U raskošnom klubu, lijepom Ulmu, uspješni poduzetnici proslavili su raskošne zabave s prvoligašima koji su igrali u igrali u SSV Ulm i košarkaše Ulma. Ušli su samo oni koji su se pridržavali pravila odijevanja, bili su poznati ili su znali izbacivača.

Heyne je u Myers doveo scenske zvijezde i popularne međunarodne DJ-eve i bendove. Myers je bio vrlo dobro posjećen četvrtkom, petkom i subotom. Noćne „sove“  strpljivo su čekale u dugim redovima do Hirschstrasse da dođu do kluba. Myers na Lautenbergu preuzeo je Thomasa Hartmanna, koji je, osim promijenjenog ponašanja pri izlasku, morao reagirati i na novu konkurenciju, Theatro u Hirschstrasse. Myersu nije išlo dobro ni prije korone, ali korona je samo bio okidač za stečaj. Još uvijek nije jasno hoće li Myers nastaviti kao diskoteka ili će klub nestati kao dugoročni, trajni dio noćnog života u Ulmu.

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.