Regulacija umjesto represije

Da, to je Marry aka Cannabis. Ne, ne prodajem ga. Ako ga želite, možete ga preuzeti od policije u Neu-Ulmu.

I sada dolazim do problema. To je još jedan pokazatelj neuspjele politike o drogama, posebno od moje stranke CDU / CSU. Ovo je učenik drugog razreda pronašao na igralištu i predao mi ga dok sam bio u nadzoru školskog autobusa. Zamislite da je mislio da je to slatkiš ?!

Pretpistavljam da ovo pripada posjetitelju omladinskog kluba u blizini autobusne stanice koji ga koristi kako bi zaradio džeparac i tako podržao mafiju i porodične klanove.

Ono što je dokazano 1000 puta, je da prihod od prodaje kanabisa koriste ljudi i trgovina oružjem.

Političari konačno moraju shvatiti da su prethodne metode bile kontraproduktivne i da su jedino činile dobro organiziranom kriminalu.

Borba protiv upotrebe kanabisa putem represije nije uspjela! Stoga je vrijeme da se razvije novo tlo u prevenciji ovisnosti!

Ja sam protiv potpune legalizacije, ali za dekriminalizaciju i regulaciju pod strogom državnom kontrolom! Kako se to radi, u ostalim evropskim zemljama. Ne trebamo lijepo razgovarati. Kanabis je droga poput alkohola i duhana i mora se smatrati takvim! Junge Union (CDU) Stuttgart je u septembru napravio prve korake u pravom smjeru!


https://www.stuttgarter-nachrichten.de/inhalt.karlsvorstadt-in-stuttgart-junge-union-laedt-zu-cannabis-talk-ein.448bf7c1-f7ae-49d3-aec7-20b09374f42f.htmlNapisao je na svom FB-profilu gospodin Roman Pfeifle (CDU), Član Integracijske komisije grada Ulma

100828215_2672116356388664_7247823677834657792_n
Roman Pfeifle (CDU), Član Integracijske komisije grada Ulma

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.