Ponovno započinje kampanja „Doživite Ulm“

Kada su grad Ulm, SWU i Ulmer City Marketing e. V. porenuli kampanja „Doživi Ulm“ prije godinu dana, tada se Ulm  bavio (građevinskim) poslom. Grad je bio pregalasan i bio je usred izuzetno dinamičnog procesa urbanog razvoja. Cilj kampanje, koja je kasnije dobila nagradu Ulmer marketinga, bio je prenijeti da se centar grada i dalje može lako ostvariti uprkos građevinskim aktivnostima, uprkos napetoj saobraćajnoj situaciji.

Shoppen

Partneri koji su uključeni od prošle godine sada ponovo započinju kampanju. Uvjeti su naravno potpuno različiti u vremenu virusa korone. Blokiranje od sredine marta stavilo je mnoge prodavnice na nekoliko sedmica mirovanja. Mnogi kupci su i dalje nesigurni kako zbog novac tako i posla.  Okruženje u kojem kampanja djeluje stoga se temeljno promijenilo – ali cilj je isti:  Ulm centar grada s malim i velikim trgovinama, a Ulm predstaviti trgovački grad sa svojom aktivnošću šopinga . Ali trenutno jako oprezno u ovoj situaciji.

Pod sloganom „Kupujte sa odstojanjem. konačno u okruženju“, kampanja će ovog vikenda ponovo krenuti na društvenim medijima, ali i na monitorima u autobusima i vozovoima. Zbog toga biste trebali poželjeti posjetiti centar grada. S radošću zbog postupnog povratka starim navikama, ali u skladu s primjenjivim pravilima odstojanja i higijene.

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.