Mannheim: Majku s dvoje djece pregazio voz. Sumnja se na nesreću.

Majku i njeno dvoje male djece pregazio teretni voz u Mannheimu, sve troje su poginuli. Policija pretpostavlja da je u pitanju nesreća.

U okrugu Mannheim-a u Luzenbergu dogodila se stravična nesreća u kojoj su tri osobe poginule: Prema podacima policije, majka i njeno dvoje male djece pregaženi su teretnim vozom na stanici DB „Mannheim-Luzenberg“ u subotu navečer oko 18:00 sati. voz se kretao prema Frankfurtu.

Žena je željela da pređe prugu sa djecom


Prema policijskom izvještaju žena i njena djeca htjeli su preći prugu od Luzenbergstrasse prema Stationsstrasse. Oni očito nisu primijetili približavanje teretnog voza – zašto nisu čuli teretni voz do danas je nejasno . Trenutno policija pretpostavlja o nesretnom slučaju.

Identitet žrtava u Mannheimu nije poznat

Identitet tri žrtve nije poznat. Prema podacima policije, čini se da je riječ o porodici iz jugoistočne Evrope.

Policija hitno traži informacije o poginulim. Svi koji nešto znaju trebaju se obratiti službi na (telefon broj 0621 / 174-4444) ili socijalnom centru policijskog sjedišta u Mannheimu (telefon 0621-174-0).

Žena je starosne dobi oko 30 godina. Njena djeca, djevojčica i dječak, su otprilike godinu i pol i 3 do 4 godine. Zelena dječja kolica bila su pored pruge, izvještava policija.