Pogledajte kako će izgledati novi trgovisnki centar u Ulmu „Sedelhöfe“

Otvaranje u proljeće

Ako sve bude išlo po planu, prve trgovine kreću već u proljeće 2020. godine.Među prvim koji će otvoriti svoja vrata su DM, Edeka Zalando, Snipes, Mc Donalds

Sedelhöfe Luftbild

Na više od 19.000 kvadratnih metara u četiri zgrade nalazit će se prodavaonice hrane, električne i kućne opreme, kao i drogerije, restorani i tekstil – od velikih, međunarodnih brendova do regionalnih dobavljača i lokalnih dobavljača. Servisne i komercijalne kompanije zaokružuju raznoliku mješavinu industrija u centru Ulma.

Usred akcije
Prostorije se prema potrebi mogu fleksibilno prilagoditi i nude puno prostora za police, ukrase i svjetlosne instalacije s visinom stropa od šest metara. I ne samo to: zahvaljujući središnjem položaju, dobroj infrastrukturi i blizini željezničke stanice, nova četvrt na Albert-Einstein-Platzu važan je dio pješačke zone s odličnom povezanošću. Restorani & Co. imaju prostor za stolice i stolove u vanjskom dijelu otvorene četvrti. Na ovaj način se stvara kontaktna točka za koncepte orijentirane na budućnost i moderno, živo i osobno iskustvo kupovine za Ulm i turiste, što održivo ojačava središte grada.

„Lokacija Sedelhöfe-a omogućava nam da implementiramo uzbudljiv koncept baš u centru Ulma. Nova četvrt će biti integrirana u postojeće strukture i doprinijet će Ulmovoj urbanosti “, objašnjava Lothar Schubert, upravljački partner DC Commercial i DC Values. „

ČINJENICE
cca 13.300 m² trgovačkog i ugostiteljskog prostora

cca 6.500 m² fitnes / trgovina / usluga (gornji katovi)

Isporuka maloprodajnog prostora od 2./3 Planirano u kvartalu 2020. godine

Novi Trg Alberta Einsteina postat će sastavni dio pješačke zone s potencijalom za novu glavnu lokaciju u Ulmu

Podrum je lokalna aglomeracija centra grada i vodi direktno do željezničke stanice

Fleksibilan tlocrt

Na raspolaganju su vanjske prostorije za sjedenje za ugostiteljstvo

Zbog trogodišnjeg kašnjenja, i grad Ulm i investitor projekta, DC Commercial i DC Values, trebali su platiti ukupno 2,2 milijuna eura odštete lancu McDonalds snack.

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.