Influencerica i gejmerica osuđena na 116 godina zatvora zbog prevare?

INFLUENCERICA I bivša gejmerica iz Brazila Shayene Victorio, poznatija po svom nadimku shAy, osuđena je na 116 godina zatvora zbog internetske prevare, piše brazilski Universo Online, a prenosi Business Insider. Dok se još bavila gejmingom, surađivala je s jednom internetskom trgovinom koja je koristila njezino ime i lice kako bi prodavala svoje proizvode, a kupci naručene proizvode, koje su platili, nikada nisu dobili.

Shayene je bila jedna od najboljih igračica Counter Strikea, a profesionalnim igranjem bavila se 11 godina, od 2008. do prošle godine. Kada se povukla iz svijeta igrica, postala je influencerica.

Shayene je najavila žalbu na presudu i povlačenje s društvenih mreža na neko vrijeme. Izjavila je da je za sve kriv njen bivši partner i istakla kako je on na sebe preuzeo punu odgovornost.

„Nisu me uhitili niti će me uhititi. Još manje sam bjegunka. Ovo je problem koji rješavamo“, napisala je u objavi na Instagramu.

Index.hr

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.