ZANIMLJIVOSTI O OSOBAMA ROĐENIM U MARTU

Baš poput prirode koja se u martu budi, osobe rođene u ovom mjesecu pune su poleta i zanosa. Ali to nije sve. Otkrijte što ih sve karakterizira.

  1. Osobe rođene u martu imaju vrlo razvijenu intuiciju, pronicljive su i dobro prosuđuju karaktere. Vole promatrati i procjenjivati druge ljude i teško ih je prevariti.
  2. Izuzetno su kreativne i maštovite, imaju izraženu umjetničku “žicu“. Iskazuju se u likovnoj umjetnosti i dizajnu, a posebno su nadarene za muziku. Istraživanja su pokazala da je najviše pjevača i svirača među ljudima rođenima u martu.
  3. Velikodušne su i suosjećajne, zato privlače druge ljude i omiljene su u društvu. Pouzdane su i često su drugima rame za plakanje.
  4. Iako se dobro snalaze u društvu, osobe rođene u martu su povučene i misteriozne kada je riječ o njihovom privatnom životu. Vole sanjariti u samoći, miru i tišini pa izbjegavaju bučna mjesta i gužvu.
  5. Vjerne su i duboko posvećene ljudima do kojih im je stalo te će ostati uz njih i u najtežim životnim trenutcima.
  6. Vrlo su prilagodljive pa se znaju snaći i u nemogućim situacijama. Smione su, energične i sposobne za obavljanje više poslova odjednom.
  7. Vole putovati te uživati u novim i uzbudljivim stvarima, stoga im odgovara promjena okoline i boravak u prirodi.
  8. Imaju filozofski pristup životu i pomno analiziraju svijet oko sebe. Razmišljaju svojom glavom pa nisu podložne tuđim uticajima.
  9. Pozitivci su puni poleta i zanosa, njihov je entuzijazam zarazan. Šire radost gdje god se nalazili i znaju se smijati i u najtežim trenucima.
  10. Njihova strastvenost nerijetko ih odvodi u dramatičnost, ćudljivost i sklonost naglim odlukama. Velika su zlopamtila ako neko izigra njihovo povjerenje, piše Zadovoljna.hr.

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.