STRAVA U ULMU: Petorica tražitelja azila drogirali i silovali djevojčicu dva dana. Najmlađem je 14 godina

Državno tužiteljstvo u Ulmu podiglo je optužbe protiv petorice muškaraca optuženih za višestruko silovanje i umiješanosti u zločin koji je počinjen nad 14-godišnjom djevojčicom.

Navodi se da su osumnjičeni, u dobi između 14 i 26 godina, djevojčicu silovali deset puta u dva dana.

Prema izjavi vlasti u srijedu, čin se dogodio na sljedeći način – grupa mladića je svoju žrtvu upoznala uvečer 31. listopada 2019. u centru Ulma.

Tražitelji azila uvjerili su djevojčicu da ih odvede u smještaj u Illertal (okrug Alb-Donau).

Na odredištu su djevojčici davali narkotike protiv njene volje. Tada je 16-godišnjak silovao svoju bespomoćnu žrtvu.

Ostali su također počinili silovanje, svaki sami u sobi. U jednom je slučaju jedan od muškaraca držao djevojčicu kako bi dopustio drugom da je siluje.

Sutradan je 14-godišnjakinja ponovno drogirana, rekao je tužitelj. Tijekom dana, 16-godišnjak je optužen da ju je ponovno silovao. Djevojčica je roditeljima i policiji ispričala zločine koji su joj se dogodili 31. listopada na Noć vještica.

Jedan od optuženih priznao je djela. Ostali negiraju optužbu. Trojica osumnjičenih su iz Afganistana, Irana i Iraka. Imaju 16, 15 i 26 godina i nalaze se u pritvoru. Ostala dvojica, od 14 i 24 godine, na slobodi su.

Slučaj je podsjetio na grupno silovanje 18-godišnjakinje u Freiburgu u listopadu 2018. godine.

vijest prenosi (Fenix-magazin/IM)

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.