‚Južni vetar je realan prikaz života koji se odvija u Srbiji..

Srđan ‚Osvrtnik‘ Cvitan se ovaj put referirao na seriju koja je zaludila cijeli Balkan. Radi se o nastavku filma ‚Južni vetar‘ koji je realiziran u obliku šest epizoda serije

Film je bio užasna reklama za turističku zajednicu Srbije, taj kriminal, to je za mene bilo previše, rekao je Osvrtnik na početku svoje recenzije na seriju ‚Južni vetar‘ koja je izazvala veliko zanimanje diljem regije. 

– Prve dvije epizode koje su nastavak filma, mi se jako sviđaju – objašnjava Srđan i dodaje da je napravljen lijepi prijelaz s filma na seriju koja izaziva veliku napetost na kraju svake epizode.

 Razlog zašto je film, a vjerojatno i seriju, gledalo toliko ljudi je autentičnost koja je stopostotna – kaže Osvrtnik koji je ipak imao malu primjedbu na glumca Predraga Manojlovića koji je zamijenio Dragana Bjelogrlića u ulozi Cara.

– Car iz filma i Maraš su imali dosta prisniji odnos, više oćinski, bliskiji i topliji za razliku od odnosa u seriji – objašnjava. Ipak, Miloš Biković mu je ostao dobar. Kaže da dobro portretira čovjeka koji se želi izvući iz svijeta kriminala, ali to ne uspjeva. 

– To je dobar alat za pojačati uloge koje su sada dosta jače – zaključuje i objašnjava da su ga oduševili dijalozi koji su u Srbiji izrazit realni, a to se nastavlja i na scenografiju.

24sata

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.