Dino Merlin i Senidah snimili duet: Uskoro premijera spota

Muzička zvijezda iz Bosne i Hercegovine Dino Merlin i popularna slovenačka pjevačica Senidah snimili su duet.

Iako je u prvi mah teško zamisliti da se Dino Merlin i Senidah spoje, njih dvoje su pronašli zajednički jezik, a to je svakako – muzika.

"Ja ne mogu demantirati, niti potvrditi informaciju. Uskoro ćete sve saznati", kazao je Asim Kraljić, menadžer Dine Merlina za Radiosarajevo.ba.

Kako saznajemo, Merlin je napisao tekst za pjesmu. Uz pomoć svojih ljudi s kojima je godinama radio, došao je na ideju da pozove Senidu Hajdarpašić, poznatiju kao Senidah,.

Ona je jedna od trenutno najtraženijih pjevačica u regionu. Proteklih dana se govorilo da će predstavljati Sloveniju na Eurosongu, ali je 34-godišnja Ljubljančanka to demantirala.

Saznajemo da su Dino Merlin i Senidah spot snimili u Istanbulu i on izlazi za nekih desetak dana.

Podsjetimo, Dino Merlin je tokom karijere snimio više duetskih pjesama. Neki od najpoznatijih ženskim vokalima s kojima je sarađivao su “Jorgovani” sa Vesnom Zmijanac, “Ti si mene” sa Ninom Badrić, “Godinama” sa Ivanom Banfić, “Med” sa Eminom Jahović…

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.